Je tuin een verlengstuk van je woonkamer?

Met zonnestralen en bloeiende bloemen begint voor mij de zomer en zit ik graag tot ’s avonds laat in de tuin. Eten met het gezin of met vrienden, een tuinfeestje, een barbecue of een gezellige borrel met vrienden, met de juiste tuinverlichting is mijn tuin de ideale plek om te ontspannen.

Een wandlamp naast de deur, een plafondlamp in de nok van je veranda, inbouwspots voor het aanlichten van je tuinpad of richtspots op die mooie Japanse rozenstruik en je olijfboom, voor elke toepassing bestaat er wel een buitenlamp. Tuinverlichting is niet alleen praktisch, tuinverlichting is ook sfeervol. Zelfs met LED verlichting kun je een sfeervolle tuin creëren.

De tuin als verlengstuk van de woonkamer; met een muziekje, een goed glas wijn en uiteraard de juiste sfeerverlichting wordt ook uw tuin de ideale plek om te ontspannen.

Een mooi verlichte tuin geeft zelfs in de winter een gevoel van tevredenheid. De dagen worden korter en de donkere avonden worden langer. De tuin wordt saaier; het tuin meubilair is opgeruimd, de bloemen zijn uitgebloeid, zelfs de blaadjes zijn van de bomen, maar wanneer je tuin mooi verlicht is, heb je geen enkele reden om in een winterse dip te geraken.

De tuinverlichting moet natuurlijk ook aangesloten en aan en/of uitgeschakeld kunnen worden. Dit kan met de waterdichte wandcontactdozen en wandschakelaars.

Heeft u interesse in meer informatie over onze tuinverlichting en installatie materialen, neemt u dan contact met ons op via info@p4p-online.nl of 0297-233600

Wij wensen u een hele fijne zomer!

Met vriendelijke groet,
Team P4P