P4P Handelsonderneming winnaar 2016 in Elektro-installatie

P4P Handelsonderneming BV is door het Nationale Business Succes Award Instituut uitgeroepen tot winnaar 2016 in de Elektro-installatiebranche. Zij heeft zich volgens de Nominatiecommissie ontwikkeld tot een toonaangevende onderneming, met een zeer sterke positionering. ‘P4P weet haar uitgebreide knowhow op het gebied van elektro-installatietechniek uitstekend te combineren met een innovatieve aanpak, waardoor zij zeer hoog scoort op klanttevredenheid.’

De Nominatiecommissie van het Nationale Business Succes Award Instituut ziet in P4P Handelsonderneming BV een stabiele, vooruitstrevende organisatie die naar verwachting in de toekomst nog veel successen gaat behalen. Innovatie is het sleutelwoord bij P4P, want zij is continu bezig haar producten en diensten te verbeteren en zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van de klant. Een van de meest opvallende innovatieve projecten is het aanbieden van biodynamische verlichting voor o.a. verzorgings-, verpleeg- en ziekenhuizen, waardoor bewoners en patiënten zich veiliger en comfortabeler voelen. Voor het Nederlands Lucht- en Ruimtevaart Centrum in Marknesse leverde P4P componenten voor de passieve koeling – zonder bewegende delen – voor elektronica in satellieten en voor het provinciehuis van Friesland leverde en installeerde ze 350 LED-bureauarmaturen

Grote klantgerichtheid
De jury prijst met name haar grote klantgerichtheid en het vermogen om haarfijn aan te voelen hoe men de klant het beste kan helpen, oftewel ontzorgen. Omdat P4P niet gebonden is aan leveranciers, kan zij klanten op basis van haar eigen ervaringen of onafhankelijk marktonderzoek de beste producten aanbieden tegen de juiste prijzen. ‘Voor de afnemer betekent dit dat hij zich kan focussen op de eigen kernactiviteiten’, stelt Robert Zwaan, hoofd van de dagelijkse Nominatiecommissie.

‘Gedrevenheid, passie, innovatievermogen, durf en visie, plus een sterke focus op de klant maken van deze organisatie een topper in haar wereld.
De terechte branchewinnaar! ’

In de product-marktcombinaties waarin P4P actief is, zorgt zij er altijd voor de laatste stand der techniek beschikbaar te hebben voor cliënten. Ook de uitstekende service van P4P draagt bij aan een groot klantvertrouwen in haar kennis en capaciteiten. Niet voor niets maken tal van gerenommeerde bedrijven gebruik van de diensten van P4P, zoals het GVB Amsterdam (voor de levering van een 3,15 MVA tractie-transformator). Ook is P4P betrokken geweest bij de renovatie van het Mauritshuis., aldus de Nominatiecommissie.

Klik hier voor het volledige nominatierapport