Uitwisseling 4 olie transformatoren op het RWZI terrein te Amersfoort

RWZI terrein te Amersfoort
Plaatsing van de nieuwe transformatoren m.b.v. een verreiker
Plaatsing en montage binnen de bestaande configuratie
Met als eindresultaat een transformator op maat geleverd door P4P

P4P de opdracht gekregen om 4 olie gekoelde transformatoren te leveren voor een bijzonder uitwisselingsproject op het RWZI terrein te Amersfoort, uitgevoerd door een zeer goede relatie die 14 jaar geleden de eerste opdracht verstrekte voor het leveren van transformatoren. P4P heeft 4 olie gekoelde transformatoren geleverd met het primaire vermogen van 400kVA, 1000kVA (2 stuks) en 2000kVA.

 

De vraag was of men de 4 bestaande transformatoren kon uitwisselen voor nieuwe modellen met identieke specificaties en afmetingen, dit laatste was zeer kritisch omdat er niets aan de bestaande installatie mocht worden aangepast.

 

Het was met name belangrijk dat de transformatoren de juiste afmetingen hadden om in de aangewezen ruimtes geplaatst te kunnen worden en daarnaast moesten de aansluitmaten precies overeenkomen met de bestaande situatie.

 

Nadat P4P deze aanvraag heeft ontvangen is er continue contact geweest met haar fabriek en de klant om tot het uiteindelijke resultaat te komen zodat er medio april 4 transformatoren op maat konden worden geleverd binnen een tijdsbestek van ca. 6 weken na de gegeven opdracht.

 

Deze transformatoren zijn naar zeer grote tevredenheid geïnstalleerd en direct in bedrijf gezet om de processen op het RWZI terrein te Amersfoort onverstoord te laten verlopen.