Over P4P

P4P staat voor “Products for Projects”. P4P levert materialen voor de installatie van projecten binnen de utiliteit, industrie, infra en woningbouw.

P4P verzorgt voor kleinere en grotere projecten de inkoop en logistieke services als diensten pakket. Deze projecten kunnen zowel voor de elektro-energietechniek als voor de installatie techniek gerealiseerd worden.

Omdat P4P niet gebonden is aan welke partij dan ook kunnen wij u op basis van onze eigen ervaringen dan wel door wereldwijd marktonderzoek de beste producten aanbieden tegen de juiste prijzen.

Voor uw organisatie betekent dat u zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf. We kunnen uw project(en) realiseren vanaf het uitzoeken van de beste product voor uw applicatie, de beste aanschaf na wereldwijd onderzoek, tot engineering op product niveau, project inkoop en installatie met bijbehorende supervisie.

header1
Beursstand Elektrotechniek 2015

Ons programma

Voor de elektrotechnische installatie branche omvat het programma energie- en installatie kabels volgens diverse normen en met Kemakeur, giethars- en oliegevulde energie transformatoren, busbar-systemen, verlichting en schakel- en installatiemateriaal.

Naast een breed programma van elektrotechnische producten bieden wij ook gesinterde metalen producten aan, veelal ten behoefte van de filter-, geluidsdemping- en scheidingstechniek.

Uw persoonlijke aanbieding

Op onze website staan geen prijzen vermeld, wij maken graag voor u een persoonlijke en vrijblijvende aanbieding. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur van een passende aanbieding te kunnen voorzien.

Onze website

Om u optimaal te informeren hebben wij de website zo vorm gegeven, dat u de meeste technische informatie direct kunt vinden. De website is continue in ontwikkeling, zodat wij u in de nabije toekomst nog gedetailleerder kunnen informeren.

Technische informatie

Wanneer u meer technische informatie wenst, kunt u telefonisch, per fax of per e-mail contact opnemen. Onze medewerkers staan klaar om u van de gewenste informatie te voorzien.

Bereikbaarheid

Mocht u vragen hebben over de producten, de website of een openstaande bestelling dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of op ons telefoonnummer +31(0)297-233600

Contactgegevens:

Products for Projects
Genieweg 9
3641 RH Mijdrecht

E: info@p4p-online.nl
T: +31 (0) 297 233 600
F: +31 (0) 297 233 601

Leveringen vinden in principe plaats in België, Nederland en Luxemburg.