Over P4P

Welkom bij P4P

Producten en diensten voor de installatie van projecten

P4P staat voor “Products for Projects”. P4P BV levert materialen voor de installatie van projecten binnen de utiliteit, industrie, infra en woningbouw.

P4P verzorgt voor kleinere en grotere projecten de inkoop en logistieke services als diensten pakket. Deze projecten kunnen zowel voor de elektro-energietechniek als voor de installatie techniek gerealiseerd worden.

Omdat P4P niet gebonden is aan welke partij dan ook kunnen wij u op basis van onze eigen kennis en ervaringen dan wel door wereldwijd marktonderzoek de beste producten aanbieden tegen de juiste prijzen.

Voor uw organisatie betekent dat u zich bezig kan houden met de kernactiviteiten van uw bedrijf. We kunnen uw project(en) realiseren vanaf het uitzoeken van de beste product voor uw applicatie, de beste aanschaf na wereldwijd onderzoek, tot engineering op product niveau, project inkoop en installatie met bijbehorende supervisie.

Ons programma

Voor de elektrotechnische energie branche omvat het programma energie- en installatie kabels, met Kemakeur, giethars- en olie-gekoelde distributie- en vermogens-transformatoren. Schakelen op 12kV, 24kV en 36kV schakelen, waarbij binnenkort ook SF6 vrij schakelen noodzakelijk is.

Daarnaast programma’s schakel- en installatiemateriaal voor de installatiewereld.

Verder hebben wij speciale metaal producten veelal ten behoefte van de filter-, geluidsdemping- en scheidingstechnieken op basis van gesinterd metaal.

Ook vindt u bij ons kwalitatief hoogwaardige type- en naam- en waarschuwing platen en plaatjes in diverse uitvoeringen incl. rvs.

Uw persoonlijke aanbieding. Op onze website staan geen prijzen vermeld, wij maken graag voor u een persoonlijke en vrijblijvende aanbieding. Wij streven ernaar om u binnen 24 uur van een passende aanbieding te voorzien. Sommige aanvragen kunnen vanwege grootte of complexiteit langer duren.

De roots van P4P gaan 100 jaar terug!

De voorganger van AGM Hofte Technische Agenturen B.V. werd in 1923 in Amsterdam opgericht door Fritz Herbst als industrieel en elektrotechnisch agent, destijds nog Fritz Herbst Agenturen geheten. In 1954 nam Anton Hofte, de schoonzoon van Fritz Herbst, het bedrijf over en bouwde het uit tot een van de grootste technische agenturen van Nederland met de naam A.G.M. Hofte technische agenturen B.V. De elektrotechniek en industriële producten waren daarin het belangrijkst.

Dankzij de heer Maarten Lommers (toenmalig directeur van Hofte) en de heer Henk Koller werd Hofte in 1963 ook agent voor Schüco kozijnen, waarna het bedrijf nog meer groeide.

In 1984 kocht Paul Hofte het bedrijf van zijn vader en breidde het bedrijf uit met producten voor de bouw, de elektrotechniek, verlichting en industriële producten. Elke afdeling had zijn eigen buiten- en binnendienst, waarbij elektrotechniek en verlichting specifieke marktsynergiën vormden, waardoor meerdere producten aan één doelgroep konden worden verkocht.

In 2004 kocht Peter Lommers het bedrijf van Paul Hofte, waarna Peter in 2005 de zusterondernemingen P4P (Products for Projects) en L.I.A. (Lommers Infra Applications) heeft opgericht.

In 2023 bestaat Hofte nog steeds maar worden een groot deel van de werkzaamheden in P4P verricht.

Voor LS, MS en HS kabel, transformatoren, RMU’s, isolatoren of condensatoren, bent u bij ons op het juiste adres, naast alles wat we verder in ons programma voeren. Voor verlichtingsarmaturen (nood, ATEX, LED), schakelmateriaal, tapes, kasten, kabelmanagement systemen en zonnepaneelprojecten kunt u ook bij ons terecht. Evenals voor sinter filters, polyethyleen filters en andersoortige filters.

Wij gaan nog even door. Op naar de 200!!!

Onze website

Om u optimaal te informeren hebben wij de website zo vorm gegeven, dat u veel technische informatie direct kunt vinden. De website is continue in ontwikkeling, zodat wij u in de nabije toekomst nog gedetailleerder kunnen informeren.

 

Technische informatie

Wanneer u meer technische informatie wenst, kunt u telefonisch of per e-mail contact opnemen. Onze medewerk(st)ers staan klaar om u van de gewenste informatie te voorzien.

Bereikbaarheid

Mocht u vragen hebben over de producten, de website of een openstaande bestelling dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website of op ons telefoonnummer +31(0)297-233600, dan wel middels email: info@p4p-online.nl

 

Contactgegevens

Products for Projects BV
Genieweg 9
NL 3641 RH Mijdrecht

E: info@p4p-online.nl
T: +31 (0) 297 233 600
F: +31 (0) 297 233 601