Bureau inbouwsystemen voor Hoofdkantoor Meander

P4P heeft enige tijd geleden een mooi project mogen leveren voor het hoofdkantoor van de Meandergroep. De leveringen waren aan een grote landelijke installateur, die een zorgvuldige montage van het Bachmann product heeft gerealiseerd. Ook de nalevering van de diverse producten zijn inmiddels gerealiseerd en het project is
compleet opgeleverd.

Meandergroep is de grootste zorgaanbieder in Parkstad en Westelijke Mijnstreek. Met een omzet van 120 miljoen euro en ongeveer 4.000 werknemers is de Meandergroep één van de grootste werkgevers in de regio. Jaarlijks verlenen zij zorg aan duizenden inwoners van Parkstad en de Westelijke Mijnstreek.

Voor de bureaus heeft P4P de inbouwsystemen, dat wil zeggen de aansluitdozen geleverd voor de stroomvoorziening als ook voor het datanetwerk. De aansluitkabels werden als onderdeel van het project meegeleverd. De CONI inbouwdozen waren voorzien van drie geaarde wandcontactdozen en 2 data-aansluitingen.

Het CONI product heeft als voordeel de dat de aansluitingen stofvrij blijven en daarmee de kans op storingen uiterst gering wordt.