Huisaansluitkasten op maat voor Landal Vlieduyn

Begin dit jaar heeft P4P de opdracht gekregen om 36 huis-aansluitkasten op maat te leveren voor het nieuwbouwproject van Landal Greenparks, Vlieduyn te Vlieland.
In het aanbiedingstraject hebben wij conform de vraag van onze relatie met betrekking tot de invulling van deze verdeelkasten aangeboden.

Landal Vlieduyn, dat wordt gebouwd op de locatie van het huidige hotel de Bosrand in Oost-Vlieland, heeft 36 luxe strandappartementen, verdeeld in 2-persoons comforten 2-persoons luxe-typen.

De architectuur van het riet gedekte gebouw is in harmonie met de natuurlijke omgeving van het duinlandschap. Bij de bouw worden voornamelijk duurzame
materialen gebruikt. Landal GreenParks verzorgt de verhuur, beheer en administratie.

Er is ons gevraagd om een kast samen te stellen voor de comfort appartementen welke bestaat uit de volgende componenten: Kunststof kast 36TE, Hoofdschakelaar, Aardlekschakelaars, Automaten en Digitale kWh meters

Voor de luxere appartementen is er gevraagd om een zwaardere groep te plaatsen t.b.v. de Wellness-faciliteiten in de ruimte zelf.

De kastjes zijn door de technische afdeling van een sociale werkplaats geassembleerd onder supervisie van een ervaren elektrotechnisch monteur.

Hierdoor voldoen wij tevens aan de doelstelling voor het MVO, het maatschappelijk verantwoord ondernemen.