Renovatie Amicitia gebouw te Leeuwarden

P4P heeft de opdracht gekregen voor het leveren van de YMvK kabels, de complete huisaansluitkasten en ons luxe schakelmateriaal van LOGUS 90. P4P heeft hierdoor een mooie bijdrage geleverd aan de renovatie van dit pand.

Middels een ‘Artist Impression’ op de gevel heeft Leeuwarden zich kunnen voorbereiden op deze grondige verbetering van dit deel van de stad.

Het Amicitia hotel stond op de hoek Wirdumerdijk en Nieuweweg en werd lange tijd gezien als ‘het lelijkste gebouw van Leeuwarden’. Dit gebouw is vanaf mei 2010 gerenoveerd – eigenlijk moet men spreken van getransformeerd – naar een nieuw, fraai pand, passend in de omgeving.

De nieuwe aanblik van het gebouw mag er zijn, heeft een fraai design en past ook met zijn functionaliteit in de huidige tijd. De P4P huis-aansluitkasten die geleverd zijn, werden naar wens van de eindgebruiker gevuld met componenten die voor de zeer uitgebreide installaties van deze appartementen noodzakelijk zijn.

De kastjes zijn door de technische afdeling van een sociale werkplaats geassembleerd onder supervisie van een ervaren elektrotechnisch monteur. Hierdoor voldoen wij tevens aan de doelstelling voor het MVO, het maatschappelijk verantwoord ondernemen.

P4P mocht ook het luxe schakelmateriaal leveren. Naast het feit dat dit materiaal zich beter laat monteren dan de zgn. A-merken, heeft het ook technisch nog meerdere voordelen. Voor de gebruiker is echter een vlekkeloos functioneren en een mooi luxe design wellicht nog belangrijker. Ook hieraan kan P4P LOGUS 90 schakelmateriaal voldoen.

De keuze voor dit schakelmateriaal is gemaakt door de eindgebruikers op basis van demo koffers die door P4P beschikbaar waren gesteld.